Ferie og overnatning i Danmark

Bed&Breakfast

En bed and breakfast er typisk en lille virksomhed, der tilbyder overnatning og morgenmad på en privat matrikel. Overnatningsformen er udbredt over hele landt fra de største byer til den yderste klitrække.

Overnatningsformen har været populær gennem en lang årrække. Dels fordi B&B’s i mange tilfælde kan byde på helt unikke overnatningsmuligheder.

 

Camping

Campingferie er endnu en populær ferieform med mange år på bagen. Campingbranchen har udviklet sig meget gennem en årrækkke – lidt forenklet med fokus på øget luksus og/eller bæredygtighed.

Historien er lang og interessant. Det kan du læse om Wikipedia.

 

Bondegårdsferie

Hoteller

Hoteller findes vi også over hele landet. På hotelsiden kan du blandet andet finde Danmarks største hotel, det ældste hotel osv.

Antallet varierer, men generelt har det været opad gående de sidste mange år.

Læs mere her

Naturen

Privat

Shelter

Vandrerhjem

Sommerhus og feriebolig

En særligt populær ferieform i Danmark er sommerhusferie – og du behøver heldigvis ikke at eje et sommerhus selv for at kunne nyde denne slags ferie. Der findes nemlig mange dejlige sommerhuse, du kan leje i skønne områder tæt på vand, natur og by. 

Læs mere på visitdenmark.dk

 

Sommerhusbooking

Er du heldig at eje et sommerhus, som du deler med andre, så er dette booking system til sommerhudsudlejning relevant for dig.

Booking systemet er billigt og nemt at administrere.

Læs mere om bookingsytemet her.